piapella logo

Media player

News

Kickz

14-01-2015

Carnavalsfeest voor 12 tot 18-jarigen ......

more

Talentenjacht You've got it

15-12-2013

Club Rouge organiseert in samenwerking ......

more

Haris Coming Home Party

15-07-2013

X Factor Coming Home Party With ......

more

Calendar

After Dinner Club

30-08-2013

A brand new edition of ......

more

After Dinner Club

22-02-2013

DE AFTER DINNER CLUB IS ......

more

After Dinner Club -Little Buddha Amsterdam

13-07-2012

After Dinner Club - Little ......

more

Gallery

Subscribe to our newsletter


 

 
Top ontwerper Sheguang Hu ontwerpt jurk voor de Extrema Outdoor Closing Show 2011
07-07-2011
Top ontwerper Sheguang Hu ontwerpt jurk voor de Extrema Outdoor Closing Show 2011.
Zangeres Anna-G die de theme song "Sharing Secrets" van DJ G-Lontra zingt zal schitteren in deze creatie.

Sheguang Hu is geboren in China en kwam op zestienjarige leeftijd naar Nederland. Hij studeerde cum laude af aan de Rietveld Academie en vestigde zich met zijn atelier in Doetinchem. Sindsdien heeft hij diverse grote fashionshows over de hele wereld gegeven, waarvan zo’n 45 shows op jaarbasis in zijn geboorteland China. She Hu brengt in zijn ontwerpen Chinese en Nederlandse invloeden samen. Zijn creaties zijn direct herkenbaar aan de stofkeuze en creatieve vormen. Denk aan hoogwaardig leer, zijde, Oosterse stoffen en kleurige borduursels. She houdt van schoonheid en kunst. Zo organiseert hij regelmatig kunstzinnige modeshows en ontwierp hij de jurken van de ceremoniedames tijdens de Olympische Spelen in Beijing. Tot de clientèle van Sheguang Hu behoren onder meer diverse Oosterse politici, ambassadeurs en de algehele Chinese high society.
She heeft veel nationale en internationale prijzen in ontvangst mogen nemen waaronder de Taiwan Styling Award, de eerste Fashion Museum Award en de Bali Best Young Designer-price. Daarnaast is de creatieve ontwerper vijf jaar betrokken geweest bij de Miss Taiwan Universe verkiezing. Momenteel zijn diverse creaties en foto’s van She Hu te bewonderen in de prestigieuze Pulchri Studio in Den Haag tijdens de expositie Ontmoeting Oost & West China 2011. De expositie werd deze maand geopend door niemand minder dan prinses Maxima.
Persinformatie
Na het veroverd te hebben van de Chinese modewereld wilt She zich nu volledig gaan richten op de Nederlandse markt, met als primeur zijn spraakmakende show tijdens AIFW.